Logo

Vågsbygd

mobilknapp

Personlig trener

Personlig trener

Ta treningen din til et enda høyere nivå!

Vi har alle forskjellige mål og drømmer. For noen er drømmen å kunne bestige fjell, for andre kan det være å føle seg frisk. Uansett hvilke mål du har, vil vi hjelpe deg med å nå det. En personlig trener vil kunne hjelpe deg med en mer effektiv trening, raskere resultater, økt motivasjon og gir deg en sikker og trygg treningsøkt.

Du kan lese mer om våre personlige trenere under.

Hvis du ønsker mer informasjon, ta kontakt med oss.


Ida Skorstad

Instruktør | Personlig trener

Instruerer i:
Sal

Ida er PT innen Yoga. Ta kontakt med henne for mer informasjon. 


Andreas Mjåland

Instruktør | Personlig trener

Instruerer i:
Sal | Sykkel | Løp

Andreas har bakgrunn som aktiv skiskytter. I flere år har han lært viktigheten av systematisk og riktig trening. Spesielt sitter han på kompetanse når det kommer til idrettsspesifikk trening, og kombinasjonen av styrke og utholdenhet. Han liker å jobbe med mennesker. Flink til å lære bort og klarer å omgjøre teori til praksis.

Skiskyting er en utrolig allsidig idrett. Dette har medført at han har stor kunnskap om fysisk og psykisk trening i tillegg til planlegging og trening generelt. Andreas tok 3 år på toppidrett i Sirdal, etterfulgt av 4 år på Sirdal Ski(som er regionslaget for Agder og Rogaland), har studert idrett grunnfag på UIA og ønsker i framtiden å studere kiropraktikk i utlandet.

Enkeltpriser 50min:

 • 800,- for 1 enkelt time
 • 750,- for 5 timer   (3500,-)
 • 700 for 10 timer   (7000,-)
 • 650,- for 20 timer  (13 000,-)

Duopriser 50min:

 • 600,- for 1 enkelt time
 • 550,- for 5 timer     (2750,-)
 • 500,- for 10 timer   (5000,-)
 • 450,- for 20 timer   (9000,-)

Halvtime 25 min:

 • 400,- for 1 enkelt timer
 • 380,- for 5  timer    (1900,-)
 • 360,- for 10 timer   (3600,-)
 • 340,- for 20 timer   (6800,-)

Nizam Valentino Kerigo

Personlig trener

Telefon40494009
Epostadressekerigo@me.no

Nizam sin treningsfilosofi er at det som fungerer for en person, ikke nødvendigvis fungerer for en annen. Dette gjenspeiles i hans brede kundegruppe, alt fra kunder som ønsker vektnedgang, til idrettsutøvere på høyt nivå har fått hjelp og støtte av Nizam til å nå målene sine! Han ser hver kunde som ett enkelt individ, og mener at ved smart trening og en liten dose besluttsomhet, så kan alle målsettinger nås.

Erfaring:
Nizam har siden 2010 presset klientene sine forbi det de selv trodde var deres fysiske grenser.  Han har på den måten hjulpet dem å både oppnå stor suksess, og å få kjenne på mestringsfølelsen. Hans evne til å se mennesket og dets behov er unik; om det er hjelp til å komme seg gjennom hverdagen, eller til å prestere på høyt nivå - så ser Nizam deg, og coacher deg gjennom det.

Forventninger:
Han mener at varierende treningsprogrammer som er utfordrende både for fysikk og mentalitet, kan hjelpe oss å forstå oss selv og at det i seg selv kan være terapi for mange.

Med Nizam som PT, vil alle øktene være nøye planlagt og tilrettelagt utifra akkurat dine mål og forutsetninger. På grunn av hans brede erfaring og kompetanse kan du alltid føle deg trygg og ivaretatt. Han er faglig sterk på alt fra styrke/kondisjon, basistrening og vektnedgang, til opptrening av skader og trening av profesjonelle atleter. Han har en lang historie med fornøyde kunder, men sulten som han er; fortsetter han å strekke seg mot mer kunnskap, erfaring og utfordringer.

"Make the rest of your life the best of your life"


Joachim Stubstad

Personlig trener

Jeg har bakgrunn med aktiv fotball på Søgnes herrelag i mange år og styrketyrening. En omfattende kneoperasjon gjorde at jeg ikke spiller fotball lengre. Jeg er veldig glad i å trene selv, veldig glad i mennesker, derfor valgte jeg å bli personlig trener. Mitt vanlig arbeid er forskalingssnekker, som er en krevende fysisk jobb. Har jeg kunder som jobber i samme bransje som meg kan jeg lettere sette meg inn og tilpasse øvelser som passer og som vil hjelpe de i deres hverdag.

Min treningsfilosofi: variert trening, kosthold, og litt motivasjon så skal jeg gjøre trening gøy!

" Kundens mål er satt, deretter tilpasser jeg meg"

Kurs:
- Førstehjelp nivå 1 og 2
- AFPT personal trainer

Ring meg så tar vi en prat!