Logo

Vågsbygd

mobilknapp

Aktuelt

Publisert: 23.01.17

Få rabatt på hotellovernattinger via Hotell Express!

Trenger du overnatting? Som Springmedlem får du de billigste hotellprisene med vår nye medlemsfordel for hotellbooking. Vårt samarbeid med HEI Online gir deg som er registrert abonnent tilgang til over 140 000+ hoteller i hele verden med prisgaranti!

Prissjekker viser at HEI Online er opptil 60% billigere og i snitt ca 20% billigere enn de største booking websidene ved like betingelser. Kunder har spart flere tusen kroner på sine hotellbookinger hos HEI Online. Registrer deg og spar mye penger på overnatting!

Vi anbefaler også at du laster ned appen HEI Online til ditt Android eller IPhone produkt. Du finner appen ved og søke for HEI Online på Google Play eller Appstore. På appen bruker du samme brukernavn og passord som på nettsiden og du får full tilgang til alle funksjoner som er tilgjengelig på nettsiden.

Det kommer ingen gebyrer eller moms i tillegg til prisen du får oppgitt, og heller ingen gebyrer når det avbestilles innen avbestillingsfristen. Avbestillingsfristen finner du for hvert hotell ved å klikke «Bestill nå» knappen. Enkelte byer i utlandet vil ha city tax som må betales på hotellet (typisk 1 Euro per natt). Dette er det samme for alle booking websider og noe en ikke kan belaste ved bestilling.

Prisgaranti
Skulle du likevel finne hotellrommet du bestiller billigere et annet sted, vil HEI Online utbetale mellomlegget om du fyller ut prisgarantiskjemaet på nettsiden innen 24 timer etter at rommet ble bestilt. Du kan derfor være trygg på at du alltid minst vil få den laveste prisen som er tilgjengelig. Garantien gjelder ved like betingelser som med eller uten frokost, samme rom type og mulighet til å avbestille uten gebyr.

Andre fordeler

  • Sports Events 365: Bestill billetter til sports arrangementer som Premier League og Champions League og andre arrangementer i hele verden til rabatterte priser
  • Dragonpass: Opptil 50% rabatt på tilgang til 750 flyplass lounger i hele verden.
  • Pocketguide: 5 euro til bruk på appen PocketGuide som gir en virtuell sightseeing i 115 forskjellige land rett på mobiltelefonen!
  • Sixt Bilutleie: Opp til 20% Rabatt på bilutleie.       

Kjører du elbil?
Viste du at HEI Online som eneste hotelbookingssted i Norge har kartlagt hvilke hoteller i Norge som har ladeplass for elbiler? Inne på hotellet på HEI Online kan du se etter bil ikonet for å se om hoteller har ladeplass for EL Biler. Ved å holde museknappen over ikonet kan du også se om ladingen er gratis eller om det koster ekstra.


Slik logger du deg på: 

Gå til linken http://ho.hotel-express.com/spring?key=spring2017#signup.

1. Fyll ut registreringsskjemaet.
2. Ved fremtidig innlogging klikk på Logg inn og sett inn eget valgt brukernavn og passord eller bruk logg inn funksjonen via Facebook, Google eller Linkedin.
3. Bruk tjenesten så mye du vil så lenge du er medlem av Spring. 


Spørsmål?
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål. 
rona@springtrening.no  |  vagsbygd@springtrening.no
Tlf: 08421