Logo

Vågsbygd

mobilknapp

Aktuelt

Publisert: 07.03.17

Har du prøvd våre løpetimer “Løp ute”?

Har du lyst til å løpe? Har du lyst til å bli flink til å løpe? Har du lyst til å like å løpe? Har du lyst til å oppleve den fantastiske følelsen man får etter en løpetur? Da MÅ du prøve våre løpetimer "Løp ute"!

  • Løpetimene våre passer for alle uansett nivå. Øktene er gjerne tredelt. Oppvarmingen består av at vi løper rolig og samlet frem til et område hvor vi stort sett gjennomfører intervaller. Som avslutning og ned-jogg løper vi rolig og samlet tilbake til Spring eller avtalt oppmøtested.
  • Intervallene er av forskjellige lengder, traseer og intensitet. Vi løper gjerne frem og tilbake i samme område, slik at vi ofte får felles pauser og er mye samlet. Økta passer dermed for alle uansett nivå. Underveis i økta er det veiledning med fokus på innholdet i selve økta og noe løpsteknikk.
  • "Løp ute"-gruppa består av folk som kombinerer selve gleden av å løpe, med det sosiale det gir å trene sammen ute i nærområdet, i nesten all slags vær! Noen løper med tanke på å bli bedre i konkurranser, mens andre løper på grunn av sin egen interesse for løping, form og helse. Ofte løper en sammen med noen på samme nivå, slik at det er lettere å få et godt utbytte av treningen.
  • Øktene våre blir også lagt opp slik at de som ønsker kan ha et felles mål om å løpe Sommerløpet. Enten 5, 10,21 eller 42 km. Hvilken distanse styrer du selv.

Det er alltid gøy og motiverende å kunne jobbe mot et mål, og ikke minst kunne jobbe mot et mål sammen med andre. Vi håper at du vil være med på våre løpetimer! Vi har plass til flere, og gleder oss til mange fine løpeturer frem mot sommeren.


Når? 
Rona: Mandag kl. 17.00  |  Instruktør Jon-Egil Enger
Rona: Tirsdag kl. 18.00  |  Instruktør Steffen Andre Hauge
Vågsbygd: Mandag kl 18.00  |  Instruktør- Morten Horn Elieson

Hvordan?
Du må være medlem på Spring Trening. Da har man også mulighet til å benytte seg av å trene i studio eller være med på andre gruppetimer.

Informasjon om oppmøtested og løpeøkt finner du på facebooksiden vår:  Spring løp.