Logo

Vågsbygd

mobilknapp

Aktuelt

Publisert: 01.12.17

Info til ALLE våre medlemmer

Spring Rona blir Bare Trening og vil således endre konseptet fra slik dere kjenner det i dag.

Mosvold & Co og Bare Trening inngår et samarbeid.  Fra 27. desember til 7. januar vil senteret bygges om for å tilpasses  konseptet til Bare Trening. Den 8. januar kl.14.00 vil det være nyåpning for Bare Trening Rona. Etter dette vil senteret være åpent kl.05:00-kl.24:00 365 dager i året. Vi utvider antall treningsapparater betydelig og det blir etablert en stor frivekts-avdeling. Vi åpner opp treningsflaten og begge gruppesalene forsvinner. Senteret blir inndelt i soner, følgelig utholdenhet, frivekt, hevearmsavdeling etc. Vi ønsker at du skal oppleve effektiv trening hos oss, derfor vil du finne mye utstyr på sentrene våre. Bare Trening Rona blir det niende senteret i kjeden og to nye er under etablering.

For de av dere som aktivt har benyttet dere av gruppetreninger, beklager vi nå den omleggingen som finner sted.

Til deg som er medlem hos Spring Rona
Ditt medlemskap fortsetter i utgangspunktet som før, men fra januar måned vil prisen du betaler bli redusert til kr 249.- pr måned. Prisen vil være lik for alle, uavhengig av hvilken avtale du tidligere hadde. Når det nærmer seg åpning får du mer informasjon tilsendt på mail eller sms. Ønsker du fortsatt å trene på Spring, men i Vågsbygd, vil vi svært gjerne at du fortsette ditt medlemskap der. Da kontakter du resepsjonen eller Lene i løpet av desember (Lene mail: lene@springtrening.no / mobil: 90 55 08 12). Nærmere informasjon om Spring Vågsbygd følger om et par dager.

Til potensielle nye medlemmer
I perioden fra 1.desember til 8.januar åpner vi for forhåndsinnmelding for nye medlemmer. Det vil i hele denne perioden tilbys gratis innmelding. Innmelding skjer på www.baretrening.no. Velg ”Meld deg inn” og velg beliggenhet ”Rona”.

Åpent hus
Fra 8 til 12 januar kjører vi åpent hus hele uken. Kom og prøv oss, ta med en venn eller to på gratis prøvetime.

Om Bare Trening:
Bare Trening er en kjede i vekst og har beliggenheter på Østlandet og Sørlandet. Vi skal gjøre trening tilgjengelig for alle ved å tilby lave priser, god kvalitet og gode beliggenheter! Som medlem hos oss kan du trene på alle våre 11 sentre.

Selv om Bare Trening holder lave priser er vi opptatt av at du som kunde skal oppleve minst like god kvalitet som på et dyrere senter. Vi legger vekt på kvalitet og kompetanse.

Senteret er betjent mandag-torsdag kl.17:00-kl.20:00. Utover dette er det selvbetjent. Du kan gjøre alt du trenger på en automat på senteret utenom betjent tid, bli medlem, kjøpe nytt adgangskort og betale utestående osv. Du vil også kunne nå oss på servicetelefon som er åpen på oppgitte tidspunkt. På www.baretrening.no vil du til enhver tid kunne styre abonnementet ditt (under ”Min side”). Dette er en fleksibel og kostnadsbesparende løsning som kommer oss alle til gode. Du som medlem betaler mindre, og vi kan bruke mer penger på å holde sentrene fine og delikate, samt sørge for at utstyret til enhver tid er av topp kvalitet og i god stand. Ønsker du å booke en personlig trener er det mulig. Det er ikke gruppetimer hos Bare Trening.

Velkommen til oss

PRISER / BETINGELSER
Pris pr måned er kun kr 249,-
Ingen bindingstid (1mnd oppsigelse)                                           
Åpningstider: 365 dager i året  - kl.05:00-kl.24:00
Effektiv trening – Mye utstyr – Ingen kø
Du kan trene ved alle våre sentre: Rona, Vågsbygd, Søgne, Grimstad, Lillesand (åpner januar 2018), Lier, Sinsen, Kalbakken, Haugerud, Ås og Romsås (åpner mars 2018)
Senteret er betjent mandag-torsdag kl.17:00-kl.20:00
Introtime med Personlig Trener koster kr 199,-

TIDSPLAN
I desember vil senteret holde åpent som vanlig
I perioden 27.desember-7.januar er senteret stengt pga. ombygging
8.januar kl.14:00: Nyåpning av Bare Trening Rona  
8-12.januar : Åpent hus – gratis prøvetimer – Ta med en venn

Hilsen Lene Røstad, Kurt Mosvold, Ingvar Orten og Sindre Seberg