Logo

Vågsbygd

mobilknapp

Aktuelt

Publisert: 12.05.17

Kajakk-kurs 17–18. juni

Vi holder havkurs i kajakk helgen 17-18. juni. Instruktør er Tommy van Pelt fra Kajakkskolen. Pris for kurset er kr 2100,- for medlemmer av Spring og kr 2500,- for ikke-medlemmer. Dere låner alt utstyr til selve kurset. Kurset holdes på Spring Rona (teori Spring Rona og praksis ut fra Rona). Kurset har max 8 deltakere (minimum 4 deltakere).

NPF Grunnkurs hav

"Deltakeren introduseres til kajakken og resten av utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg er deltakeren kjent med sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken. For enkelte vil dette kurset være en motivasjon for å fortsette på kursstigen til Padleforbundet.

Kurset starter med en teoretisk del, der man gir deltakeren grunnleggende innføring i kajakken og utstyrets funksjonalitet. Ganske raskt tar vi fatt i mer praktisk undervisning, og storparten av kurset vil foregå i kajakk i flott natur.
Vi legger opp til at kurset skal være preget av mye lek og moro, og målsettingen er å skape en arena hvor deltakeren motiveres og utfordres slik at man gir et grunnlag for videre vekst og utvikling som kajakkpadler. Etter endt kurs får deltakeren våttkort-sertifisering gjennom Norges Padleforbund"

Påmelding: 
Påmelding skjer ved å sende mail til Lene på Spring: lene@springtrening.no