Logo

Vågsbygd

mobilknapp

Aktuelt

Publisert: 02.12.17

Kjære Spring-medlem

Vi viser til nyhetssaken vi publiserte i går, med informasjon om endringene som skjer på Spring Rona.

Vi beklager den situasjonen som har oppstått.

Basert på den planlagte etableringen av BareTrening i området har vi av strategiske årsaker valgt å avslutte vårt tilbud i Rona, og fokusere 100% på Vågsbygd, hvor vi utvidere kapasiteten, og bedrer tilbudet ytterligere. Vårt fullservice-konsept, med bemanning i hele åpningstiden, samt et stort tilbud med gruppetimer, barnepass, barnetrening osv., gjør oss til et fullservice-senter i motsetning til rimeligere løsninger. Vårt kvalitetskonsept, med en lang rekke tilbud for hele familien, er noe vi ønsker å satse på i tiden fremover.

Vårt mål er at endringene ikke fører til alt for store omlegginger for deg og din treningshverdag.
Som medlem i Spring er det derfor godt å vite at tilbudet økes på den andre siden av byen, hvor du er hjertelig velkommen. Dersom du ønsker å prøve vårt konsept i Vågsbygd gir vi deg muligheten, helt uten bindingstid. Skulle det vise seg vanskelig å få kabalen til gå opp i tiden fremover skal du vite at det er både enkelt og kostnadsfritt å avslutte avtalen. 

Vi reduserer prisene og utvider tilbudet
Det er mangfoldet i vårt tilbud som gjør at medlemmene opplever Spring som attraktivt og som bidrar til at den enkelte får et sosialt samlingssted.
Det nye året byr på mange gode nyheter for våre medlemmer. Med ca. 6o gruppetimer hver uke har du mange muligheter til å delta på de saltilbudene som passer for deg. Vi tilbyr også CrossFit-økter 19 timer pr. uke i tillegg til ulike sykkelgrupper, både på landevei og off-road. Våre populære løpegrupper fortsetter også som tidligere, og vi tilbyr både innen- og utendørstrening. 

Ordinært medlemskap kr. 499,-
(Ordinært medlemskap koster i dag kr. 549,-)
Studenter, seniorer og bedrifter kr. 399,-  
Formiddags-medlemskap kr. 399,-

God oppfølging, god service og gode opplevelser
Vårt store helsestudio gir deg alle muligheter til å gjennomføre treningsøkten slik du ønsker og har behov for. Med gratis veiledning for nye medlemmer kan alle føle seg trygge på at treningen foregår i profesjonelle og kontrollerte former.

Nytt fra 1 januar er vårt tilbud om barnepass og barnetrening. Med dette tilbudet håper vi å kunne bidra til å legge til rette for gode treningsopplevelser, for både store og små.

Spring Vågsbygd er alltid betjent og med gratis parkering like utenfor senteret inviterer vi til en godt tilrettelagt treningshverdag til beste for deg og dine.  

Vi håper at vårt rikholdige og spennende treningstilbud i Vågsbygd fører til at vi fortsatt får gleden av å ha deg som medlem. For oss er det deg og din treningsglede som er i fokus.

Teamet vårt har spisskompetanse fra ulike idrettsgrener og vi er opptatt av å tilby kvalitet i din treningshverdag. Vi håper derfor at vi kan se fram til å trene sammen med deg også i fremtiden. Du er hjertelig velkommen til Spring Vågsbygd. 

Ønsker du fortsatt å trene på Spring etter nyttår forlenger vi mer enn gjerne ditt medlemskap hos oss. Kontakt resepsjonen eller direkte til Lene i løpet av desember. Vi håper vi kan fortsette vårt gode treningsforhold, i våre trivelige lokaler i Spring Vågsbygd. Du treffer Lene på tlf. 90 55 08 12 eller på mail lene@springtrening.no


Med ønsker om strålende førjulstid, med mye treningsglede.