Logo

Vågsbygd

mobilknapp

Aktuelt

Publisert: 15.05.15

4 plasser igjen på Padlekurset helgn 6-7juni

Vi kjører havkurs i kajakk helgen 6-7 juni. Instruktør er Tommy van Pelt fra Kajakkskolen. Pris for kurset er kr : 2100,- for medlemmer av Spring og kr 2500,- for ikke medlemmer. Påmelding NÅ til Lene Røstad på mail: lene@springtrening.no Vi har kun 4 plasser igjen. Dere låner alt utstyr til selve kurset. Kurset holdes i Vågsbygd ( teori Spring Vågsbygd og praksis ut fra Auglandsbukta)

NPF Grunnkurs hav

"Deltakeren introduseres til kajakken og resten av utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg er deltakeren kjent med sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken.

For enkelte vil dette kurset være en motivasjon for å fortsette på kursstigen til Padleforbundet.

Kurset starter med en teoretisk del, der man gir deltakeren grunnleggende innføring i kajakken og utstyrets funksjonalitet. Ganske raskt tar vi fatt i mer praktisk undervisning, og storparten av kurset vil foregå i kajakk i flott natur.
Vi legger opp til at kurset skal være preget av mye lek og moro, og målsettingen er å skape en arena hvor deltakeren motiveres og utfordres slik at man gir et grunnlag for videre vekst og utvikling som kajakkpadler. Etter endt kurs får deltakeren våttkort-sertifisering gjennom Norges Padleforbund"