Logo

Vågsbygd

mobilknapp

Aktuelt

Publisert: 28.12.16

Ny personlig trener: Nizam

Nizam begynner som personlig trener hos oss.

Nizam sin treningsfilosofi er at det som fungerer for en person, ikke nødvendigvis fungerer for en annen. Dette gjenspeiles i hans brede kundegruppe, alt fra kunder som ønsker vektnedgang, til idrettsutøvere på høyt nivå har fått hjelp og støtte av Nizam til å nå målene sine! Han ser hver kunde som ett enkelt individ, og mener at ved smart trening og en liten dose besluttsomhet, så kan alle målsettinger nås.

Erfaring
Nizam har siden 2010 presset klientene sine forbi det de selv trodde var deres fysiske grenser.  Han har på den måten hjulpet dem å både oppnå stor suksess, og å få kjenne på mestringsfølelsen. Hans evne til å se mennesket og dets behov er unik; om det er hjelp til å komme seg gjennom hverdagen, eller til å prestere på høyt nivå - så ser Nizam deg, og coacher deg gjennom det.

Forventninger
Han mener at varierende treningsprogrammer som er utfordrende både for fysikk og mentalitet, kan hjelpe oss å forstå oss selv og at det i seg selv kan være terapi for mange.

Med Nizam som PT, vil alle øktene være nøye planlagt og tilrettelagt utifra akkurat dine mål og forutsetninger. På grunn av hans brede erfaring og kompetanse kan du alltid føle deg trygg og ivaretatt. Han er faglig sterk på alt fra styrke/kondisjon, basistrening og vektnedgang, til opptrening av skader og trening av profesjonelle atleter. Han har en lang historie med fornøyde kunder, men sulten som han er; fortsetter han å strekke seg mot mer kunnskap, erfaring og utfordringer.

"Make the rest of your life the best of your life"