Logo

Vågsbygd

mobilknapp

Aktuelt

Publisert: 01.03.16

Skikurs med Andreas Mjåland 25.-26. mars

Tidligere skiskytter Andreas Mjåland driver nå sitt eget foretak Mjåland aktivitet og trening. I påskehelga (25.-26. mars) arrangerer han et todagers klassisk skikurs på Hovden.

Dette er et kurs for alle som ønsker å forbedre teknikken og passer perfekt for de som skal gå Hovden Tour helgen etter. Andreas tilpasser seg til utøverens nivå, og vil gi spesifikke tilbakemeldinger til hver enkelt.

Kurset innebærer: 

  • 1 skiøkt på fredag med smørekurs før treningen. Eventuelt foredrag om trening og teknikk senere på dagen, hvis det er ønskelig. 
  • 2 skiøkter på lørdag

I forhold til mat og overnatting så ordner dere dette selv. Kurset har en maksgrense på 10 personer, og her er det førstemann til mølla som gjelder.

Program:
Fredag
10:00 -11:00 - Smørekurs. Planlagt å gjennomføre dette ute, men det kan også gjennomføres inne i smøreboden til Hovden VGS.
11:00-13:00 – 1. Skiøkt starter rett etter smørekurset– fokus på balanse og diagonal gang. Foredrag om trening - avtalt tidspunkt senere på kvelden.

Lørdag:
10:00 - 12:00 - 2. skiøkt – Fokus på staking.
15:00 - 17:00 - 3. skiøkt - Fokus på dobbeltak med fraspark og sette sammen teknikkene.

Møtested er i utgangspunkt på Hovden langrenns arena på skiøktene, men dette kan endres hvis foreholdene er bedre andre steder. Møtested for smørekurs og foredrag kommer senere når det nærmer seg. Mer info finner du på Mjåland aktivitet og trening på facebook. Trykk inn på skikurs på Hovden arrangementet. 

Pris:
2500,-

Spørsmål?
Ta kontakt:
Andreas Mjåland
Mjåland aktivitet og trening
Tlf: +47 902 49 467
E-post: andreas.mjaland@hotmail.com