Logo

Vågsbygd

mobilknapp

Aktuelt

Publisert: 05.12.17

Timeplan 2018 for Spring Vågsbygd

Nå har vi klar timeplanen 2018 for Spring Vågsbygd. Nytt for året er gruppetimene: HIT (High intensity training) og Bootcamp. Les mer om disse timene under. I tillegg er også barnetrening tilbake, to ganger i uken. På tirsdager kl. 16.30 er det barnetrening samtidig med sykkel og løp, og på lørdager kl. 10.00 er det ny mulighet for at både voksne og barn kan trene samtidig. Da kjøres det sykkel og Bootcamp i studio. Ta kontakt med oss om du lurer på noe!

Timeplanen finner du her


HIT- (High intensity training)

En tøff og rå time hvor fokuset er høy intensitet og hard jobbing. Timen vil bidra til å øke din utholdenhet og styrke, samtidig som den vil teste din mentale styrke. Timen vil aldri være lik og variasjon er ett nøkkelord. Instruktør vil alltid passe på at vekt/repetisjoner blir tilpasset den enkeltes form og behov. Alle øvelser vil bli forklart og demonstrert slik at alle skal være i stand til å gjennomføre dem korrekt og dermed unngå skader som følge av feil teknikk. Dette er en effektiv time og her kan du yte maksimalt!

Varighet: 45 min
Møt ferdig oppvarmet.


BOOTCAMP

Den komplette destinasjonen for alle som elsker funksjonell gruppetrening. Gjennom ulike styrke og kondisjonsøvelser som utføres blant annet i sirkel, blir det tøffe intervaller. Du kan forvente en gøy treningsopplevelse med god effekt på både styrke og kondisjon og på denne timen varieres arbeidsperiodene alt i fra 20 sek til flere minutter.  Øvelser du vil møte er både kroppsvektøvelser, øvelser med ball, kettlebells, manualer osv. Vi har mange muligheter, og både øktene og øvelsene vil variere fra gang til gang. Timen er tilpasset alle.

Varighet: 45 min
Møt ferdig oppvarmet.