Logo

Vågsbygd

mobilknapp

Aktuelt

Publisert: 24.03.20

Vi følger rådene til myndighetene og holder stengt inntil videre

Kjære, gode medlemmer av Spring!

Håper det står bra til med dere alle, i disse turbulente og slitsomme Corona tider!  Dessverre har myndighetene pålagt at alle treningssentre i Norge stenges inntil videre, inkludert Spring Vågsbygd!

Det synes vi er veldig beklagelig for våre trofaste medlemmer og trist for oss som drivere, som endelig hadde fått treningssenteret i økonomisk balanse.

Vi ønsker som et utgangspunkt å kompensere dere for de dagene senteret holder stengt, og neste trekk vil reflektere dette. Vi kjører 50% trekk 1 april og 50 % trekk 1 mai. Da har vi ikke tatt betalt for 1 mnd med stengt.

En del medlemmer har sagt de gjerne betaler for fullt medlemskap i denne vanskelige perioden for Spring, som en støtte. Det er selvsagt  svært gledelig og høyt verdsatt! Dette kan evt gjøres ved å benytte VIPPS til Spring Vågsbygd AS : # 595503 eller konto nr : 3080.33.50503 
( 399,- for 4 uker med stengt) det går dessverre ikke å få det til på annen måte selv om jeg tidligere har fått over 200 navn på de som ønsker å betale vanlig. Alle må vipse eller sette inn på konto nr til Spring. 
Tusen tusen takk❤️❤️❤️❤️

Skulle det være noen spørsmål, finner dere mer informasjon på vår hjemmeside på Facebook, eller dere kan ringe meg direkte på mobil 905 50 812

Sportslig hilsen

Lene