Logo

Vågsbygd

mobilknapp

Aktuelt

Publisert: 24.03.20

Vi følger rådene fra myndighetene og holder stengt til og med 13. april

Kjære, gode medlemmer av Spring!

Håper det står bra til med dere alle, i disse turbulente og slitsomme Corona tider!  Dessverre har myndighetene pålagt at alle treningssentre i Norge stenges inntil videre, inkludert Spring Vågsbygd!
Nå gjelder det over Påske.

Det synes vi er veldig beklagelig for våre trofaste medlemmer og trist for oss som drivere, som endelig hadde fått treningssenteret i økonomisk balanse.

Vi ønsker som et utgangspunkt å kompensere dere for de dagene senteret holder stengt, og neste trekk vil reflektere dette. Vi kjører 50% trekk 1 april og 50 % trekk 1 mai. Da har vi ikke tatt betalt for 1 mnd med stengt.

En del medlemmer har sagt de gjerne betaler for fullt medlemskap i denne vanskelige perioden for Spring, som en støtte. Det er selvsagt  svært gledelig og høyt verdsatt! Dette kan evt gjøres ved å benytte VIPPS til Spring Vågsbygd AS : # 595503 eller konto nr : 3080.33.50503 
( 399,- for 4 uker med stengt) det går dessverre ikke å få det til på annen måte selv om jeg tidligere har fått over 200 navn på de som ønsker å betale vanlig. Alle må vipse eller sette inn på konto nr til Spring. 
Tusen tusen takk❤️❤️❤️❤️

Skulle det være noen spørsmål, finner dere mer informasjon på vår hjemmeside på Facebook, eller dere kan ringe meg direkte på mobil 905 50 812

Sportslig hilsen

Lene